A YOUTH2YOUTH TÁRSADALMI
INNOVÁCIÓS VERSENY ÜZENŐFALA...

A negyedik feladat

Verseny! 2015.01.19

Reméljük, mindenkinek sikerült kipihennie 2014 fáradalmait, és megújult erővel veti bele magát 2015-be. Hogy ne teljen eseménytelenül az évkezdés, mi is kedveskedünk nektek egy negyedik feladattal.

 

A negyedik feladatban egyéni konzultációkat kell szerveznetek olyan szakértőkkel, döntéshozókkal, akik további információt, tanácsot, inspirációt, szempontokat adhatnak a megoldási tervetekhez. 

 

Íme a részletek:

1. Találkozzatok legalább 3 olyan szakértővel, döntéshozóval, aki segíthet nektek a megoldási tervetek kidolgozásában, és akik nem lehetnek azonosak azzal, akivel az interjút készítettétek!

 

2. Az egyéni konzultációkat dokumentáljátok a blogotokon, ez alatt azt értjük, hogy legalább egy fénykép és egy rövid leírás szerepeljen arról, hogy kivel is találkoztatok!

 

3. A legalább 3 egyéni konzultáció, a közösségi akció, a MeetUp-ok és minden egyéb helyről származó tapasztalataitokat, tudásotokat pedig dolgozzátok fel egy probléma térképen! Ez lehet gondolattérkép, prezi, slideshow, infografika, vagy bármi, amit el tudok készíteni. A problématérképek “lélektanáról” várhattok segítséget a blogon. :) A térképet publikáljátok február 20. éjfélig a blogotokon, egyúttal a bejegyzés linkjét küldjétek el a hello@youth2youth.hu címre!

 

Mint mindig, most is bármikor állunk rendelkezésetekre, ha kérdés merülne fel, illetve kereshetitek a mentorokat is. Akárcsak a közösségi akció esetében, a mentorokat nem vonhatjátok be a megoldásba, de bármikor kérhettek tőlük segítséget.

 

Sok sikert!