A YOUTH2YOUTH TÁRSADALMI
INNOVÁCIÓS VERSENY ÜZENŐFALA...

Szakértők névsora

Verseny! 2015.11.17

Az innovatív alkotó folyamat nem magányos munka, az igazán kreatív megoldások kitalálói gyakran beszélgetnek másokkal ötleteikről. Éppen ezért mi is felkértünk különféle területek szakértőit, tapasztalt szakembereit, hogy találkozzanak a versenyzőinkkel.

 

 Dedushkov Maxim – dizájn szakértő 

Mikor érdemes őt választanod?

Akkor érdemes megkeresned Maximot, ha az ötleted dizájn részéhez szeretnél tanácsot kérni, legyen szó tárgyról, termékről vagy szolgáltatásról.

 

Mit érdemes tudnod róla?

Maxim a Dedushkov holisztikus dizájnnal foglalkozó cég alapítója, tapaszt szakértő a design thinking, a service design területén, több vállalkozás, kezdeményezés és projekt is kötődik a nevéhez, úgy mint a HOLIS nyári egyetem. Saját bevallása szerint imádja a holisztikus tervezést.

 

 Faragó Dániel – vállalkozó, tanácsadó 

Mikor érdemes őt választanod?

Dani tud segíteni nektek, ha nem tudjátok, hogy jó nyomon haladtok-e az ötlettel, ha a szeretnétek tudni, hogy meg tudjátok-e valósítani az ötleteteket, vagy ha ütős prezentációt akartok összerakni a projekt végén.

 

Mit kell róla tudnod?

Dani tapasztalt üzletember, tréner és prezentációs szakember. Alapítója a The Learning Loop oktatási dizájnnal foglalkozó vállalkozásnak, rendszeresa  prezentációs trénere a TEDxYouth@Budapest csapatának. Közgazdász-jogászként pedig sokat tud a vállalkozások világáról.

 

 László Móni – personal branding szakértő 

Mikor érdemes őt választanod?

Ha már megvan az ötleted, de nem tudod milyen formában és hogyan prezentáld érthetően, meggyőzően és emlékezetesen.

 

Mit kell róla tudnod?

László Móni több mint egy évtizede foglalkozik kommunikációval, ezen belül is a személyes márkaépítés szakértője. Nem régiben jelent meg a könyve az énmárkaépítés alapvetéseiről. Blogján  számos jól alkalmazható tanácsot találsz.

 

 Lencse Máté – pedagógus, tanodavezető 

 Mikor érdemes őt választanod?

Ha pedagógiai innovációval szeretnétek foglalkozni. Ha érdekel benneteket, mi dolga lehet a pedagógiának iskolán kívül. Ha kérdéseitek, dilemmáitok vannak a célcsoporttal kapcsolatban.. Ha hisztek a hátrányos helyzetű fiatalok motivációjában, de azért akadnak kérdéseitek..

 

Mit kell róla tudnod?

A Taní-tani Online szerkesztője, a TanodaPlatform szakértője, 2012 óta dolgozik az Igazgyöngy Alapítványnál, 2013-tól a Toldi Tanoda vezetője, de volt éjszakai nevelő, egyetemi oktató, sőt, telefonos bankár is. A toldi projekt weboldala ide kattintva érhető el.

 

 Szepesi Zsuzsa – vállalkozó, coach 

 Mikor érdemes őt választanod?

Ha a csapatban elakadást észleltek, ha úgy érzitek, valamiért nem megy a közös munka, nem tudjátok magatokat megszervezni. Ha valami, amit szívesen ki- és megbeszélnétek valakivel.

 

Mit érdemes tudnod róla?

Zsuzsa coach, tréner, oktató, vállalkozó és ahogy ő fogalmaz, “teász”. Saját vállalkozása mellett, ami egy teakereskedés, önismereti csoportot vezet egyetemisták számára.

 

 Villányi-Nosko Viktória – nonprofit pénzügyi szakértő 

 Mikor érdemes őt választanod?

Akkor keressétek Vicát, ha elsősorban pénzügyekkel kapcsolatos kérdésed van. Ha fogalmad sincs, hogyan állj neki az ötleted költségvetésének elkészítéséhez, vagy ha még életedben nem láttál cash-flow táblázatot. Ha nem tudod, hogyan lehetne kiszámolni a tervetek lehetséges bevételeit és kiadásait.

 

Mit érdemes tudnod róla?

Vica a 12 év tapasztalatát a Freedom House-nál és a NESsT-nél szerezte, ami a társadalmi vállalkozásokat, non-profit szervezetek pénzügyi menedzsmentjét illeti. Ha pénzügyekről van szó, nem érheti meglepetés!