A YOUTH2YOUTH TÁRSADALMI
INNOVÁCIÓS VERSENY ÜZENŐFALA...

Teendők a döntőig

Verseny! 2015.04.01

17 csapat jutott tovább a Youth2Youth Társadalmi innovációs verseny döntőjébe. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a csapatok hátradőlhetnek, hanem az előttük álló hetekben komoly feladatok várnak rájuk, vegyük sorba őket!

 

 1. A megoldási tervek csiszolása 

Minden csapat megkapta névre szólóan a bírálók értékelését, amelyben a zsűri javaslatokat, észrevételeket fogalmazott meg a terv továbbfejlesztéséről. A csapatok legfontosabb feladata, hogy a kapott visszajelzéseket megfontolják és beépítsék a megoldási tervükbe. Nem mellesleg három izzasztó kérdésre kell választ találniuk, amelyeket a zsűri a döntőben is nekik fog szegezni.

 

 2. Prezentációs tréning 

A döntőbe jutott csapatoknak szervezünk egy prezentációs tréninget, ahol megtanulhatják, hogyan tartsanak felejthetetlen előadásokat. Ennek időpontja 2015. április 10. és 11., helyszíne a már jól ismert DocuArt.

 

A képzésen a csapatokból legalább 2 embernek részt kell vennie, és figyelembe véve a tartalom sajátosságait, kérjük, hogy a csapattagok lehetőleg ugyan arra a napra jelentkezzenek be. (Ennek oka, hogy a képzésen a csapatok a saját prezentációikon fognak dolgozni.)

 

Regisztrálni a képzésre itt lehet.

 

 3. Plakát 

A csapatoknak a Döntőre a megoldási tervüket nemcsak prezentációval, hanem egy A1-es méretű plakáttal is, amelyeknek a Döntő második napján lesz fontos szerepük.

 

Ez készülhet kézzel papírból, de számítógéppel is, kasírozva, vagy bárhogyan. A lényeg, hogy a plakát alapján akkor is meg lehessen érteni a csapat megoldási tervét, ha éppen nincs senki, aki elmagyarázza! :)

 

A plakátkészítés fortélyairól hamarosan találtok egy cikket itt a blogon!

 

Sok sikert kívánunk minden csapatnak a felkészüléshez!